Clean wit met een gouden touch

Bij het bouwen van hun nieuwe woning wisten de Vandecandelaere’s dat ze een strakke, witte keuken wouden. Een rechttoe rechtaan model zonder teveel tierlantijntjes. Maar dat was buiten de creatievelingen van Kaster gerekend…

Meteen aan de slag

“Onze keuken moest er eentje zijn die naadloos in onze nieuwbouw zou passen. We waren overtuigd van een witte maatkeuken die zou uitblinken door zijn perfecte afwerking. Na een korte zoektocht werden we in contact gebracht met Bert van Kaster. Tijdens een eerste ontmoeting toonden we hem onze plannen, en tot onze verrassing ging hij meteen aan het tekenen."

Carte Blanche

“Bert hield perfect rekening met onze wensen”, vertelt Stefanie. “Maar tegelijk stelde hij verschillende originele aanpassingen voor. Zowel qua details als materiaalgebruik.” De keuken die uiteindelijk geplaatst werd, is een hedendaags model in gebroken wit. Opvallende details zijn gouden accenten, contrasterende zwarte klinken en een prachtig marmeren werkblad. “Het werkblad straalt klasse en luxe uit. Gelukkig vraagt het niet het onderhoud van marmer. Kaster suggereerde ons een nieuw materiaal dat de look heeft van marmer, maar eigenlijk van keramiek is.”

Persoonlijke service

“We zijn erg blij dat we voor een keuken van Kaster kozen. We kregen het gevoel dat er tijd voor ons werd genomen. De mensen achter Kaster waren geen doorsnee verkopers, wel ontwerpers die op zoek gingen naar oplossingen die écht bij ons huis pasten. Hun ideeën zorgden ervoor dat onze keuken een pronkstuk is geworden. We raden het bedrijf dan ook geregeld aan! ”

“Kaster inspireerde ons om out-the-box te denken. Het resultaat is een unieke keuken die veel origineler is dan we ooit hadden durven dromen.”

Populierstraat 73
8800 Roeselare
BTW BE0705 868 109

Openingsuren toonzaal
ma-vrij: 9u-12u | 14u-18u
zat: 9u-12u | 12u30-16u30
zon: geslotenOp zoek naar de keuken van je dromen?
Bezoek onze showroom of maak een afspraak met onze ontwerpers.

Populierstraat 73
8800 Roeselare
BTW BE0705 868 109

Openingsuren toonzaal
ma-vrij: 9u-12u | 14u-18u
zat: 9u-12u | 12u30-16u30
zon: gesloten