Originele eyecatchers in een landelijke leefkeuken

De Familie Dehaese-Wyffels uit Passendale wist perfect wat ze wou voor de renovatie van haar keuken: een ruime leefkeuken die perfect bij hun landelijke interieur zou passen. Liefst van al eentje met een imposant werkblad.

De juiste klik

“Voor onze renovatie deden we heel wat inspiratie op. We bladerden door woontijdschriften- en boeken en lieten ons inspireren in verschillende showrooms. Toch leek geen enkele keukenbouwer te begrijpen waar we naar op zoek waren”. Teleurgesteld leek het gezin haar keukenplannen te moeten bijstellen. Tot de oplossing binnen de familie bleek te liggen. Annelies vertelt: “Mijn neef bleek net voor onze renovatie met het idee van een eigen keukenzaak te spelen. We zaten samen met de ontwerpers en voelden meteen een klik. Zij begrepen de stijl die we zochten en konden tegemoet komen aan onze originele wensen. Meer nog, Kaster bracht heel wat creatieve ideeën en oplossingen aan.”

Van droom tot keuken

Eens duidelijk werd dat het gezin en Kaster elkaar gevonden hadden, werden enkele ontmoetingen gepland. De familie ging een kijkje nemen in de ateliers, en op hun beurt kwamen de ontwerpers van Kaster de ruimte opmeten. Tijdens deze ontmoetingen werd er gepingpongd over de opstelling van de keuken en het toevoegen van originele details.

Elk detail telt

“De keuken die Kaster voor ons ontwierp is een landelijke leefkeuken met een moderne touch. De kasten zijn uitgevoerd in kasteeleik, waarvan een deel wit is gelakt. Eyecatchers zijn de authentieke eiken balk boven ons fornuis, een inductieplaat die in het blad van blauwe steen is gefreesd en een robuuste wasbak. Stuk voor stuk hedendaagse details die onze keuken uniek maken. Daarnaast krijgen we veel complimenten over onze keukentafel. Die is deel van het werkblad van het keukenblok. Mooi en handig!”.

Om af te sluiten voegt Annelies nog een leuke anekdote toe: “In zee gaan met Kaster was spannend en verrassend omdat onze keuken de eerste was die ze zouden plaatsen. Gelukkig hebben we nog geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Kaster. Met hun gedurfde aanpak en smaakvolle ideeën ontwierpen ze de keuken van onze dromen. En we gebruiken ze elke dag met veel plezier!”.

“Bij Kaster keukens voelden we meteen een klik. Eindelijk begreep iemand wat we écht wilden.”

Populierstraat 73
8800 Roeselare
BTW BE0705 868 109

Openingsuren toonzaal
ma-vrij: 9u-12u | 14u-18u
zat: 9u-12u | 12u30-16u30
zon: geslotenOp zoek naar de keuken van je dromen?
Bezoek onze showroom of maak een afspraak met onze ontwerpers.

Populierstraat 73
8800 Roeselare
BTW BE0705 868 109

Openingsuren toonzaal
ma-vrij: 9u-12u | 14u-18u
zat: 9u-12u | 12u30-16u30
zon: gesloten