sluiten

Dienst na verkoop


Projectadres


Waar kunnen wij u mee helpen?

Upload foto’s/bestanden

sluiten

Maak een afspraak

*particulier of promotor

Projectadres


Waar kunnen wij u mee helpen?

Atelier

Kaster, dat zijn gepassioneerde keukenliefhebbers die alles op alles zetten om de keuken van jouw dromen te maken. Dat doen we met een hypermodern machinepark, de laatste technologieën en vooral heel veel goesting.

Totale vrijheid dankzij de nieuwste machines

Kaster is een nieuw bedrijf dat splinternieuwe technologieën combineert met de jarenlange ervaring en kennis van haar medewerkers. Het voordeel van deze combo is dat we enerzijds alle flexibiliteit hebben om keukens te maken die buiten de ‘standaard’ afmetingen vallen. Anderzijds zorgt de automatisatie met machines en software voor een lagere kostprijs – iets dat ook onze klanten voelen.

“Ons machinepark is een van de modernste van België. We werken met installaties die aangestuurd zijn door 3D-software, zodat we virtueel elk model keuken kunnen produceren. Ongeacht de afmeting of het materiaal.” vertelt productieverantwoordelijke Matthias. “Het voordeel van zo’n eigen machinepark is dat we de kwaliteit van onze keukens voortdurend kunnen monitoren en bijsturen. En wanneer er een aanpassing nodig is tijdens het bouwen van een keuken, kunnen we die de dag zelf nog produceren. Zo verliest de klant geen tijd.”

Oog voor detail

Bij Kaster houden we van uitdaging. Daarom werken we in elke stijl, elk materiaal en elke afmeting. We blijven op de hoogte van de laatste materialen en technieken, dewelke we naar een nog hoger niveau kunnen tillen dankzij onze hoogstaande machines. Zo werken we met de AirTech-technologie. Deze zorgt ervoor dat je geen lijmvoegen ziet bij het samenstellen van panelen. Een detail dat subtiel is, maar een groot verschil maakt in de afwerking en look van een keuken.

Op de hoogte van trends en innovatie

Naast moderne technologie hebben we een passie voor materialen die hoogwaardig, duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Wij geloven namelijk dat keukens er zijn om in te leven, niet enkel om mooi te zijn. We gaan steeds op zoek naar nieuwe blad- en afwerkingsmaterialen, en laten ons inspireren op internationale beurzen. Als voorbeeld werken we graag met een prachtig, mat frontmateriaal dat geen vinger- of vetafdrukken vertoont. Ideaal voor wie een strakke keuken wilt, maar ze niet dagelijks wil opblinken.

Je leest het, bij Kaster gaan we samen op zoek naar de keuken die bij jouw woning, smaak en levensstijl past. Maak vandaag nog een afspraak met onze ontwerpers en kom een kijkje nemen in onze showroom.

“Kaster staat voor prachtig afgewerkte keukens waarbij elke detail het verschil maakt. ”

OPENINGSUREN TOONZAAL :
ma-vrij: 9u-12u | 14u-18u
zat: 9u-12u | 12u30-16u30
zon: gesloten

Om elke klant een goeie service te bieden werken wij enkel op afspraak.
Maak een afspraak

Populierstraat 73
8800 Roeselare
BTW BE0705 868 109


051 69 69 00
info@kaster.be