sluiten

Dienst na verkoop


Projectadres


Waar kunnen wij u mee helpen?

Upload foto’s/bestanden

sluiten

Maak een afspraak

*particulier of promotor

Projectadres


Waar kunnen wij u mee helpen?

Atelier

Kaster, dat zijn gepassioneerde keukenliefhebbers die alles op alles zetten om de keuken van jouw dromen te maken. Dat doen we met een hypermodern machinepark, de laatste technologieën en vooral heel veel goesting.

Totale vrijheid dankzij de nieuwste machines

Kaster is een nieuw bedrijf dat splinternieuwe technologieën combineert met de jarenlange ervaring en kennis van haar medewerkers. Het voordeel van deze combo is dat we enerzijds alle flexibiliteit hebben om keukens te maken die buiten de ‘standaard’ afmetingen vallen. Anderzijds zorgt de automatisatie met machines en software voor een lagere kostprijs – iets dat ook onze klanten voelen.

“Ons machinepark is een van de modernste van België. We werken met installaties die aangestuurd zijn door 3D-software, zodat we virtueel elk model keuken kunnen produceren. Ongeacht de afmeting of het materiaal.” vertelt productieverantwoordelijke Matthias. “Het voordeel van zo’n eigen machinepark is dat we de kwaliteit van onze keukens voortdurend kunnen monitoren en bijsturen."

Oog voor detail

Bij Kaster houden we van uitdaging. Daarom werken we in elke stijl, elk materiaal en elke afmeting. We blijven op de hoogte van de laatste materialen en technieken, dewelke we naar een nog hoger niveau kunnen tillen dankzij onze hoogstaande machines. Zo werken we met de AirTech-technologie. Deze zorgt ervoor dat je geen lijmvoegen ziet bij het samenstellen van panelen. Een detail dat subtiel is, maar een groot verschil maakt in de afwerking en look van een keuken.

“Kaster staat voor prachtig afgewerkte keukens waarbij elk detail het verschil maakt. ”

OPENINGSUREN TOONZAAL :
ma-vrij: 9u-12u | 14u-18u
zat: 9u-12u | 12u30-16u30
zon: gesloten

Een exclusieve ontmoeting met een van onze interieurarchitecten of interieurvormgevers vereist een afspraak. Gegrond en uitgebreid advies komt er namelijk alleen maar door een één-op-één ontmoeting, in onze showroom. Net daarom werken we dus uitsluitend op afspraak.
Maak een afspraak

Krommebeekpark 16
8800 Roeselare
BTW BE0705 868 109


051 69 69 00
info@kaster.be