sluiten

Dienst na verkoop


Projectadres


Waar kunnen wij u mee helpen?

Upload foto’s/bestanden

sluiten

Maak een afspraak

*particulier of promotor

Projectadres


Waar kunnen wij u mee helpen?

Duurzaam maatwerk met oog voor detail

In ons eigen atelier creëren we tijdloze ontwerpen die naadloos bij je woning passen. Onze ontwerpers verrassen met hun innovatieve materiaalkeuzes en de signature Kaster touch: een feilloze afwerking.

Keukens op maat

Ben je op zoek naar een keuken die duurzaam, tijdloos en betaalbaar is? Dan ben je bij Kaster aan het juiste adres. We ontwerpen smaakvolle keukens die 100% aansluiten bij de wensen en noden van onze klanten. Ook wanneer deze afwijken van de klassieke keukenopstelling. Een beperkte oppervlakte, een schuin dak of een keuken met specifieke afmetingen, bij Kaster is geen uitdaging te veel.

Elegant maatwerk in
de rest van je woning of bedrijf

Naast keukens kan je bij Kaster ook terecht voor een luxueuze haardwand, praktisch bureaumeubel of handige vestiaire. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in slimme opstellingen die de ruimte maximaal benutten.

OPENINGSUREN TOONZAAL :
ma-vrij: 9u-12u | 14u-18u
zat: 9u-12u | 12u30-16u30
zon: gesloten

Een exclusieve ontmoeting met een van onze interieurarchitecten of interieurvormgevers vereist een afspraak. Gegrond en uitgebreid advies komt er namelijk alleen maar door een één-op-één ontmoeting, in onze showroom. Net daarom werken we dus uitsluitend op afspraak.
Maak een afspraak

Krommebeekpark 16
8800 Roeselare
BTW BE0705 868 109


051 69 69 00
info@kaster.be