sluiten

Dienst na verkoop


Projectadres


Waar kunnen wij u mee helpen?

Upload foto’s/bestanden

sluiten

Maak een afspraak

*particulier of promotor

Projectadres


Waar kunnen wij u mee helpen?

GEMILLIMETERD MAATWERK

Maatwerk is de standaard. Geen millimeter geven we toe. Door de gestroomlijnde samenwerking tussen de menselijke factor van ons team en de machinale ondersteuning in ons eigen productieatelier ontwerpen, produceren en plaatsen we keukens zodat elke ruimte optimaal benut wordt. Alleen maar compromisloos vakmanschap.

JONGE DYNAMIET

Jong, dynamisch, toegankelijk, fris, verrassend … We kunnen je nog wel honderd adjectieven opsommen, maar ons team en onze werkwijze ervaar je het beste in real life. Je moet ons kennen om het te geloven.

ROESELAARSE PRODUCTIE

Ambacht en innovatie komen samen bij onze inhouse productie. Met de hoogste precisie en maximale efficiëntie zetten we onze ontwerpen in realiteit om, tot keukens die indruk maken. Dat doen we met een hypermodern machinepark, de laatste technologieën en vooral heel veel goesting.

ONZICHTBAAR COMFORT

Vanaf de eerste kennismaking tot en met de realisatie staat alles in het teken van het jou eenvoudiger maken. Dat gemak moet je ervaren, en is niet per se zichtbaar.
Innovatieve en onzichtbaar ingewerkte technieken verhogen het comfort en de duurzaamheid van je keuken.

OPENINGSUREN TOONZAAL :
ma-vrij: 9u-12u | 14u-18u
zat: 9u-12u | 12u30-16u30
zon: gesloten

Een exclusieve ontmoeting met een van onze interieurarchitecten of interieurvormgevers vereist een afspraak. Gegrond en uitgebreid advies komt er namelijk alleen maar door een één-op-één ontmoeting, in onze showroom. Net daarom werken we dus uitsluitend op afspraak.
Maak een afspraak

Krommebeekpark 16
8800 Roeselare
BTW BE0705 868 109


051 69 69 00
info@kaster.be